Контраст
Шрифт

Денис Монастирський розпочав робочу поїздку до підрозділів МВС Донеччини

clock
16.02.2022 20:01

Сьогодні, 16 лютого, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський відвідав з робочим візитом Донецьку область. Очільник МВС проінспектував військову частину 3057 Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

Ця військова частина стала відома навесні 2014 року, давши гідну відсіч терористам, відбивши спробу захопити свою територію. Військовослужбовці за підтримки інших військових частин Нацгвардії брали участь у звільненні міста Маріуполя від незаконних збройних формувань та у Широкінській операції. 

«Ви – надзвичайно професійні спеціалісти. Сьогодні ваш бойовий досвід надважливий. Він допомагає силам МВС відпрацьовувати на тактико-спеціальних навчаннях сценарії внутрішньої дестабілізації, що мали місце у 2014 році. Завдячуючи вашому досвідові сьогодні ми готові реагувати на такі ситуацій», – звернувся до гвардійців Денис Монастирський. 

Нагадаємо, 12 лютого, підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Державної служби України з надзвичайних ситуацій провели тактико-спеціальні навчання на території окремих населених пунктів Херсонської області, неподалік адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим. 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали