Контраст
Шрифт

Денис Монастирський ініціював створення спеціальної слідчої комісії щодо першопричин трагедії у Дніпрі

clock
27.01.2022 21:02

Сьогодні, в ефірі програми “ТСН” на телеканалі 1+1 міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський повідомив, що у МВС створено спеціальну слідчу комісію, яка дослідить першопричини трагедії у Дніпрі. Крім того, вона повинна надати пропозиції щодо необхідних змін у проходженні строковиками служби в НГУ та ДПСУ. 

“З мого боку призначено службову перевірку та створено спеціальну комісію, яку очолив перший заступник Євгеній Єнін. Упродовж місяця вона має ретельно перевірити цей випадок і дати пропозиції щодо того, що необхідно змінити, щоб таких ситуацій ніколи не сталося в майбутньому”, - зазначив очільник МВС. 

Денис Монастирський також зазначив, що за висновками слідчої комісії МВС будуть зроблені кадрові рішення щодо осіб, які були причетні до допущення цієї ситуації. 

Міністр висловив співчуття родинам військовослужбовців, які сьогодні загинули.

«На жаль, 5 людей загинуло. Ще одна жінка, старший солдат Національної гвардії Жанна Шарова знаходиться у дуже тяжкому стані. Молимося за її здоров`я. Сподіваємося, медики зроблять все можливе для того, щоб вона залишилася живою. Ще четверо військовослужбовців і одна цивільна особа знаходяться у шпиталі», - поінформував міністр.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали
Діяльність