Денис Монастирський: 30-річний досвід допомагає ДВБ бути ефективним в умовах війни

clock
31.07.2022 10:02

З 30-річчям створення й діяльності Департаменту внутрішньої безпеки НПУ працівників підрозділу привітали міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, голова Національної поліції Ігор Клименко, очільник ДВБ Євген Пікалов. З нагоди ювілею кращі представники підрозділу отримали державні й відомчі нагороди та заохочення. 

Як підкреслив Денис Монастирський, в умовах війни ДВБ, разом з усією поліцією, трансформувався для виконання нових функцій.

«Вітаючи вас, говорячи про вашу місію, не можна не згадати, що всі функції поліції за цей час дуже змінилися, змінилися й функції ДВБ. Уперше в своїй історії підрозділи ДВБ стояли на блок-постах, допомагали в евакуації, мали таке величезне навантаження з виявлення колаборантів. ДВБ, як і вся Нацполіція, достойно показали себе у цей дуже непростий час», – сказав міністр внутрішніх справ.

Він зазначив, що зараз пишеться нова історія Департаменту внутрішньої безпеки, Національної поліції, Міністерства внутрішніх справ, України в цілому. Очільник МВС переконаний, що саме завдяки досвіду попередніх 30 років та людям, чиїми зусиллями цей досвід формувався, зокрема й поліцейським з ДВБ, Україна вистояла під час російської навали і обов’язково переможе.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали