Контраст
Шрифт

Проєкт постанови КМУ «Про внесення змін до постанови КМУ від 11 липня 2000 р. № 1081»

Повідомляємо про оприлюднення 06 травня 2021 року на офіційному вебсайті Міністерства внутрішніх справ України проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2000 р. № 1081» (далі – проєкт постанови). 

Проєкт постанови розроблено Міністерством внутрішніх справ України відповідно до пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про стандартизацію» від 20 вересня 2019 року № 124-ІХ.

Проєктом постанови пропонується виключити з постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2000 року № 1081 «Про запровадження номерних знаків транспортних засобів, що виготовляються за індивідуальними замовленнями їх власників» положення щодо відповідності номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються за індивідуальними замовленнями їх власників, вимогам державних стандартів та доповнити її новим пунктом, згідно з яким зразки таких номерних знаків та вимоги до них встановлюються Міністерством внутрішніх справ України.

У проєкті постанови також уточнюються положення щодо кількості символів, які можуть бути на номерних знаках транспортних засобів, що виготовляється за індивідуальними замовленнями їх власників, для автомобілів і мотоциклів.

Відповідальна особа – Ігор Федорченко, (044) 374 13 68.

Проєкт постанови та всі пов'язані документи

Діяльність