Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України, Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Змін до Порядку перевірки цистерн для перевезення небезпечних вантажів»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» (далі – Закон) повідомляємо про оприлюднення 16 вересня 2021 року на офіційному вебсайті Міністерства внутрішніх справ України проєкту наказу Міністерства інфраструктури України, Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Змін до Порядку перевірки цистерн для перевезення небезпечних вантажів» (далі – проєкт наказу): тут.

Проєкт наказу розроблено Міністерством внутрішніх справ України з метою спрощення процесу інформування суб’єктами господарювання, уповноваженими на проведення перевірки цистерн, компетентного органу у сфері перевезення небезпечних вантажів, визначеного статтею 16 Закону України «Про перевезення небезпечних вантажів», про результати проведення перевірок цистерн, установлених на колісних транспортних засобах (автоцистерн та цистерн, що є частиною змішувально-зарядних машин), та розширення дії Порядку перевірки цистерн для перевезення небезпечних вантажів на проведення перевірок цистерн, установлених на колісних транспортних засобах (автоцистерн та цистерн, що є частиною змішувально-зарядних машин), що використовуються для перевезення газів.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань щодо проєкту наказу приймаються протягом місяця з дня оприлюднення в письмовому вигляді на поштову адресу: Головний сервісний центр МВС, вул. Лук’янівська 62, м. Київ, 04071, або на електронну адресу: [email protected]. Відповідальна особа: Гайдак Григорій Васильович, (044) 374-10-35.

Відповідно до статті 20 Закону зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту наказу надаються також Державній регуляторній службі України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011; або на електронну адресу: [email protected].

Електронні консультації з громадськістю щодо проєкту наказу проводяться тут.

Проєкт наказу та всі пов’язані документи