Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу МВС «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства внутрішніх справ України»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту наказу МВС «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства внутрішніх справ України» (далі – проєкт наказу), що оприлюднений 27 червня 2024 року у підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України.

Для забезпечення дотримання особами, що мають намір отримати право керувати транспортним засобом та спеціалістами закладів, які проходять атестацію для здійснення підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв, вимог, передбачених для складання теоретичного іспиту у територіальних сервісних центрах МВС (далі – ТСЦ МВС), процедури його проведення потребують оптимізації, а наявні інструменти контролю за процесом складання практичного іспиту – удосконалення.

З огляду на це розроблено проєкт наказу, спрямований на оптимізацію процедур проведення в ТСЦ МВС  теоретичного та практичного іспитів.

Можливими наслідками реалізації проєкту наказу є оптимізації процедур проведення іспитів у ТСЦ МВС.

Пропозиції та зауваження до проєкту постанови приймаються упродовж 15 календарних днів з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected].

Консультації щодо проєкту постанови надаються за номером телефону: (044) 374 10 51. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю – Інна Ананченко.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України впродовж двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.