Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Змін до Положення про функціональну підсистему «Єдиний реєстр зброї» єдиної інформаційної системи Міністерства внутрішніх справ»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Змін до Положення про функціональну підсистему «Єдиний реєстр зброї» єдиної інформаційної системи Міністерства внутрішніх справ» (далі – проєкт наказу), що оприлюднений 11 квітня 2023 року у підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту наказу поширюватиметься на суб’єктів господарювання, які провадять господарську діяльність з виробництва, ремонту, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення, боєприпасами до неї, холодною, пневматичною зброєю, спеціальними засобами. 

Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія реалізації проєкту наказу: держава та суб’єкти господарювання у сфері виробництва, ремонту, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення, боєприпасами до неї, холодною, пневматичною зброєю, спеціальними засобами. 

Реалізація проєкту наказу дозволить забезпечити участь суб’єктів господарювання у наданні послуг у сфері обігу предметів, матеріалів і речовин, на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ, у зв’язку з автоматизацією наявних процедур надання дозволів засобами функціональної підсистеми «Єдиний реєстр зброї» єдиної інформаційної системи Міністерства внутрішніх справ.

Пропозиції та зауваження до проєкту наказу  приймаються упродовж місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected].

Консультації щодо проєкту наказу надаються за номерами телефонів: (044) 254 78 54, (044) 254 78 45. Відповідальні особи за проведення електронних консультацій з громадськістю – Володимир Хованець та Олег Матвєйцов.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу МВС буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Змін до Положення про функціональну підсистему «Єдиний реєстр зброї» єдиної інформаційної системи Міністерства внутрішніх справ» оприлюднений 23 травня 2023 року.