Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 21 серпня 1998 року №622»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 21 серпня 1998 року № 622» (далі – проєкт наказу), що оприлюднений 23 травня 2023 року у підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту наказу поширюватиметься на суб’єктів господарювання, які провадять господарську діяльність з виробництва, ремонту, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення, боєприпасами до неї, холодною, пневматичною зброєю, спеціальними засобами. 

Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія реалізації проєкту наказу: держава та суб’єкти господарювання у сфері виробництва, ремонту, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення, боєприпасами до неї, холодною, пневматичною зброєю, спеціальними засобами. 

Реалізація проєкту наказу дозволить привести у відповідність до законодавства України та удосконалити порядок обліку зброї, боєприпасів до неї, основних частин зброї, пристроїв та патронів до них, вибухових матеріалів.

Пропозиції та зауваження до проєкту наказу приймаються упродовж місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на поштову адресу: вул. Богомольця, 10, м. Київ, 01601, або на електронну адресу: [email protected].

Консультації щодо проекту наказу надаються за номерами телефонів: (044) 254 78 54, (044) 254 78 45. Відповідальні особи за проведення електронних консультацій з громадськістю – Володимир Хованець та Олег Матвєйцов.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.

 

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про внесення змін до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 21 серпня 1998 року № 622» оприлюднений 29 червня 2023 року.