Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій із громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Вимог безпеки та встановлення придатності для проведення стрільби у стрілецьких тирах, на стрільбищах та стендах»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Вимог безпеки та встановлення придатності для проведення стрільби у стрілецьких тирах, на стрільбищах та стендах» (далі – проєкт наказу), що оприлюднений 03 липня 2023 року в підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія майбутнього наказу: юридичні або фізичні особи, що мають намір побудувати стрілецький тир, стрільбище або стенд; уповноважені працівники Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (далі – ДНДЕКЦ МВС), на яких відповідно до їхніх посадових обов’язків покладено функції з обстеження стрілецьких тирів, стрільбищ та стендів.

Проєктом наказу передбачено викласти вимоги безпеки, які висуваються до стрілецьких тирів, стрільбищ та стендів, згідно з якими будуть обстежуватися ці об’єкти на відповідність цим вимогам, що забезпечить безпеку громадян безпосередньо під час проведення стрільби.

Пропозиції та зауваження до проєкту наказу приймаються протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected].

Консультації щодо проєкту наказу надаються за телефоном: (044) 374 34 27. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій із громадськістю – Володимир Гамера.

Звіт про результати електронних консультацій із громадськістю щодо проєкту наказу буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України упродовж двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.


Звіт про результати електронних консультацій із громадськістю щодо проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Вимог безпеки та встановлення придатності для проведення стрільби у стрілецьких тирах, на стрільбищах та стендах» оприлюднений 28 липня 2023 року.