Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови КМУ «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності» (далі – проєкт постанови) оприлюднений 28 жовтня 2022 року у розділі «Проєкти нормативних актів», розміщеному у підрубриці «Нормативна база МВС» рубрики «Міністерство» офіційного вебпорталу Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту постанови поширюватиметься на такі соціальні групи населення: громадяни, які влаштовуються на роботу до суб’єктів охоронної діяльності.

Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія реалізації проєкту постанови: суб’єкти господарювання у сфері охоронної діяльності.

Можливими наслідками реалізації проєкту постанови для цих соціальних груп населення та заінтересованих сторін є дотримання вимог законодавства щодо персонального обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів. 

Пропозиції та зауваження до проєкту постанови приймаються впродовж місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected].

Консультації щодо проєкту постанови надаються за номером телефону: (044) 254 76 24. Відповідальні особи за проведення електронних консультацій з громадськістю – Ігор Наталушко, Петро Пилипенко.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови буде оприлюднений у рубриці «Електронні консультації з громадськістю» офіційного вебпорталу Міністерства внутрішніх справ України упродовж двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.

Звіт про результати консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності» оприлюднений 02 грудня 2022 року.