Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови КМУ «Про внесення змін до Типової навчальної програми підготовки та перепідготовки водіїв...»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Типової навчальної програми підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів» (далі – проєкт постанови), що оприлюднений 01 лютого 2022 року у підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту постанови поширюватиметься на такі соціальні групи населення: громадяни, які проходять підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів.

Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія реалізації проєкту постанови: суб’єкти господарювання у сфері підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів.

Можливими наслідками реалізації проєкту постанови для цих соціальних груп населення та заінтересованих сторін є оптимізація належної організації підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів.

Пропозиції та зауваження до проєкту постанови приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: info@hsс.gov.ua. 

Консультації щодо проєкту постанови надаються за номером телефону: (044) 374 10 19. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю – Колесник Оксана Вікторівна.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.