За минулу добу військовими нарядами Нацгвардії вилучено наркотичні речовини та припинено два сімейних насильства

clock
13.05.2021 11:51

Так, у Львові, 12 травня, в парку імені Івана Павла ІІ, спільно з працівниками поліції був затриманий громадянин 1987 року народження, в якого було виявлено згорток з невідомою білою кристалічною речовиною.

У Чернівцях самостійним нарядом була затримана громадянка 1995 року народження, у якої під час поверхневої перевірки було вилучено згорток фольги з невідомою білою кристалічною речовиною.

У Тернополі самостійний наряд в парку «Національного відродження» звернув увагу на компанію, яка розпивала слабоалкогольні напої. При наближенні військового наряду один з молодиків скинув на землю згорток обмотаний ізострічкою з невідомою речовиною. У іншого молодика, під час перевірки документів було виявлено купюру номіналом 10 гривень в яку було замотано невідому речовину. З йог слів у згортку була марихуана.

Цього ж дня у Тернополі самостійним нарядом був затриманий громадянин 1999 року народження, який під час перевірки документів зізнався, що має при собі поліетиленовий пакет із наркотичними речовинами.

У Тернополі самостійним нарядом було припинено сімейне насильство. На лінію «102» надійшло повідомлення завдання побоїв та здійснення насильницьких дій. По прибуттю на місце події виявилось, що син в ході сімейного конфлікту побив батька.

В Тернополі, самостійним нарядом, гвардійці прибули на місце події, де громадянин 1973 року народження наніс тілесні ушкодження в область голови та тулуба своїй дружині 1982 року народження.

У всіх випадках на місце події була викликана слідчо-оперативна група. Затриманих громадян доставлено до відділку поліції.

Група інформації і комунікації Західного ТУ

Схожі матеріали