Контраст
Шрифт

За два тижні поліцейські склали понад 4800 протоколів за порушення карантинних обмежень – глава Нацполіції

clock
09.11.2021 08:38

Для проведення перевірок щодоби  працює близько 1400 мобільних рейдових груп. Крім того, слідчі відкрили понад 200 кримінальних проваджень за підроблення COVID-документації. Про це Голова Національної поліції повідомив в ефірі програми «Свобода слова».

За словами Ігоря Клименка, сьогодні в Україні працює 1400 мобільних рейдових груп. 

«Це ті поліцейські, які на постійній основі займаються цією роботою. Ну і звичайно, ще плюс до того  12 000 працівників поліції – і патрульна поліція  і дільничні офіцери поліції, які щоденно, окрім своєї основної роботи, здійснюють контроль за дотриманням карантинних обмежень, у тому числі дотриманням маскового режиму. Всього 14,5 тисяч працівників кожного дня заступають на службу», – повідомив глава Нацполіції. 

Ігор Клименко повідомив результати роботи поліцейських упродовж останніх двох тижнів. 

«За ці два тижні протоколів складено близько 4 800, постанов  майже 27 000: це що стосується дотримання маскового режиму. Ну і лише за підроблення COVID-документів за два тижні відкрито 210 кримінальних проваджень», – зазначив він.

Нагадаємо, раніше Ігор Клименко заявив, що перевірки дотримання правил карантину та COVID-документації здійснюються у законний спосіб.

Управління комунікації
Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність