Співробітники системи МВС вперше візьмуть участь у міжнародних змаганнях Warrior Games в США

clock
31.05.2021 17:04

Сьогодні, 31 травня, заступник голови Національної поліції Вадим Троян взяв участь у церемонії оголошення учасників збірної України на Warrior Games 2021.

За результатами змагань, Україну у міжнародних іграх «Звитяга нескорених» (Warrior Games), які проходитимуть у США, представлятимуть 40 ветеранів-учасників бойових дій.

Заступник голови Національної поліції Вадим Троян заявив, що національну збірну на міжнародних змаганнях представлятиме одразу 12 працівників системи МВС.

«12 представників системи МВС пройшли відбіркові змагання в Україні і вже готуються до виступу в США. Це 8 нацгвардійців, 2 прикордонники, 1 поліцейський та 1 працівник МВС. Наразі це найбільша наша збірна, яка буде випробовувати свої сили на міжнародних іграх. Раніше представники системи МВС вже приймали участь в «Invictus Games»», - сказав Вадим Троян.

Варто зазначити, що змагання Warrior Games пройдуть у вересні 2021 року в Орландо (США), в яких візьме участь більше 500 учасників бойових дій з 8 країн світу (США, Великобританія, Канада, Австралія, Нідерланди, Грузія, Данія, Україна). В програму змагань входять 12 видів спорту. Серед них: стрільба з лука, гольф, легка атлетика, баскетбол на колясках, пауерліфтинг і волейбол сидячи. Участь беруть команди з США, Австралії, Канади, Великобританії, Данії та інших країн світу. В цьому році вперше в змаганнях візьме участь команда з України. Те, що українську команду включили в Warrior Games, має посприяти розширенню можливостей реабілітації українських ветеранів та військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше у Києві пройшли відбіркові змагання «Звитяга Нескорених», в яких взяли участь військовослужбовці та ветерани бойових дій, які отримали травми, поранення та захворювання під час виконання службового обов’язку в зоні бойових дій.

Схожі матеріали