Співробітники Центрів безпеки громадян Донеччини отримали нове обладнання та захисне спорядження від ООН

clock
30.12.2021 12:09

Напередодні зимових свят співробітники Іллінівського, Сартанського, Миколаївського та Лиманського Центрів безпеки громадян отримали нове обладнання та захисне спорядження від програми розвитку ООН.

Допомога реалізовується в рамках проєкту «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування».  Завдяки міжнародній допомозі центри безпеки громадян отримали пожежні рукава, плаваючі мотопомпи, мобільні освітлювальні вежі, генератор, захисні пожежні рукавички та чоботи, а також пожежні шоломи Calisia Vulcan CV 102.

В ДСНС зазначають, що Програма розвитку ООН надійний та постійний партнер Служби порятунку Донеччини. Рятувальники висловили щиру подяку за співпрацю.

Програма ООН із відновлення та розбудови миру забезпечує пріоритетні потреби на сході України ще з початку збройного конфлікту навесні 2014 року. Вона спрямована на зміцнення громадської безпеки та соціальної згуртованості, підтримку відбудови економіки постраждалих від конфлікту громад і реалізацію реформ децентралізації влади та охорони здоров'я на підконтрольних уряду України територіях Донецької та Луганської областей.

 

 

 

Схожі матеріали