Слідство має з’ясувати, за яких обставин наркотичні речовини потрапили в організм Антона Полякова – Євгеній Єнін

clock
01.11.2021 20:52

Про це сьогодні, 1 листопада, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в ефірі телеканалу «Україна 24».

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ, слідство має висновки експертиз, які однозначно свідчать про наявність наркотичних речовин у крові народного депутата Антона Полякова.

«Тепер завдання слідства - з'ясувати обставини, за яких ці наркотичні речовини потрапили в його організм. Було це добровільно чи ні», - сказав Євгеній Єнін. 

Він також додав, що станом на зараз Національна поліція не отримала доказів, які підтверджували насильницьку смерть депутата Полякова. 

«Тільки-но буде отримано висновки ще кількох експертиз, ми зможемо ствердно або в негативному ключі сказати про можливу причетність тих чи інших осіб до обставин смерті пана Полякова», - зазначив заступник глави МВС.

Нагадаємо, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Поліція розглядає дві версії його смерті. 

 

Схожі матеріали