Миколаївські гвардійці взяли участь у масштабних антитерористичних навчаннях

clock
17.06.2021 16:15

Військовослужбовці військової частини 3039 Національної  гвардії України взяли участь в масштабних антитерористичних навчаннях, які проходили на території Очаківської міської територіальної громади.

Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії під час проведення антитерористичних операцій на об’єктах критичної інфраструктури регіону.

Навчання проходили в умовах, максимально наближених до реальних. За легендою навчань декілька груп противника мали здійснити диверсію на одній з військових частин в Очакові, а також низку терактів на об’єктах критичної інфраструктури міста для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні.

Умовному противнику не вдалося проникнути на військовий об’єкт і здійснити там вибух. Завдяки злагодженим та ефективним діям, учасники тренувань успішно впоралися з поставленими завданнями захистивши об’єкти критичної інфраструктури міста. У ході спецоперації була виявлена та затримана частина умовної ДРГ, а наслідки її підривної діяльності нейтралізовано.

Керівництво проаналізувало кожен етап навчань і відзначило належний рівень підготовки учасників тренування.

 

Схожі матеріали