Львівські поліцейські затримали учасника групи наркозбувачів із партією метадону вартістю понад мільйон гривень

clock
25.06.2021 17:26

Мешканець Запоріжжя є учасником злочинного угруповання, учасники якого  «спеціалізувалися» на виготовленні, зберіганні та збуті наркотиків та психотропів у великих розмірах на території України. Чоловіку вже повідомлено про підозру.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області з колегами-правоохоронцями викрили протиправну діяльність наркозбувачів. Зокрема встановлено, що серед них – жителі Запорізької та Полтавської областей. Вони збували наркотики «клієнтам» з усієї України переважно шляхом поштових відправлень. Для прикриття постійно змінювали номери телефонів та особисті дані відправників.

Учора, 23 червня, поліцейські затримали 36-річного учасника угруповання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік переміщував кілограм готового до збуту метадону. Його вартість сягає 1,3 млн грн.

Крім цього, під час обшуку у затриманого вилучили револьвер та набої до нього, ніж, 4 мобільні термінали, банківські картки, сім-картки, планшет та «чорнові» записи.

Наразі досудове розслідування триває, його здійснюють слідчі Львівського обласного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури області.

Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Встановлюється повне коло учасників злочинного угруповання з метою подальшого притягнення їх до відповідальності.

Департамент стратегічних розслідувань
Національної поліції України
 

 

Схожі матеріали