Юрій Аллеров: Кожен гвардієць, залучений до служби під час «Євробачення-2017», повинен розуміти: він представляє Україну (ФОТО)

clock
01.05.2017 07:38

На цьому командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров наголосив під час наради з  керівним складом НГУ та керівниками підрозділів, залучених до організації безпеки «Євробачення-2017».

«Євробачення – це чудова нагода вкотре продемонструвати світу, що Україна – це самодостатня держава, яка  спроможна організувати безпеку таких масштабних заходів. Кожен гвардієць, залучений до служби під час «Євробачення-2017», повинен розуміти: він представляє Україну», - зазначив Юрій Аллеров.

Під час наради кожному підрозділу були деталізовані завдання з організації публічної безпеки в місцях несення служби,  уточнені питання взаємодії та зв’язку. 

Нагадаємо, що до несення служби під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» буде залучено близько 3000 нацгвардійців. Крім того, у Нацгвардії створені потужні резерви, які готові швидко відреагувати на зміни в оперативній обстановці.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали