У МВС обговорили посилення контролю за якістю медичних оглядів (ФОТО)

clock
07.10.2016 14:44

Вчора, 6 жовтня 2016 року, відбулося засідання робочої групи з питань посилення контролю за якістю медоглядів при отриманні медичних довідок для доступу до об’єкту дозвільної системи, а також впровадження бази даних обліку виданих медичних довідок.

У засіданні взяли участь представники Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції, Головного сервісного центру МВС, Державної служби України з безпеки на транспорті (ДСБТ), Міністерства охорони здоров’я (МОЗ).

Також до обговорення долучилися представники громадських рад при МВС, при МОЗ та ДСБТ, народні депутати та всі бажаючі.

Метою заходу стала підготовка пропозицій змін нормативних документів, що регулюють проведення медоглядів, організація моніторингу роботи медкомісій на предмет їх доброчесності та формування технічного завдання для створення електронної бази даних медичних довідок.

Голова Громадської Ради при МВС України Володимир Мартиненко підкреслив, що напрацьовані пропозиції змін нормативної бази для подальшої роботи передали до МОЗ, готується запуск моніторингових груп і вже є технічна платформа для створення технічного завдання.

«Вже запросили до участі у створенні бази довідок міжнародні представництва і отримали позитивну відповідь про їх зацікавленість», - наголосив він, відзначивши при цьому ефективність та продуктивність проведеної роботи.

Департамент комунікації МВС України

 

 

Схожі матеріали