У Кременчуці працюватимуть 246 нових патрульних – Арсен Аваков (ФОТО)

clock
27.02.2016 12:09

Середній вік патрульних – 25 років. 86 відсотків патрульних мають вищу освіту. 38 поліцейських пройшли АТО. Наступним містом, де на початку березня стартує патрульна поліція, стане Полтава.

Про це сьогодні, 27 лютого, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, коментуючи запуск проекту патрульної поліції р. Кременчук Полтавської області.

«При жорсткому конкурсі з 3237 претендентів відібрано і пройшли навчання 246 заступають сьогодні на службу нових патрульних поліцейських», – зазначив глава МВС.

Він також повідомив, що серед нових поліцейських 86% мають вищу освіту. 21% з числа нових правоохоронців – дівчата. Середній вік кременчуцьких патрульних – 25 років. 38 поліцейських несли службу в зоні проведення АТО.

Арсен Аваков повідомив, що починаючи з сьогоднішнього вечора, щодня на патрулювання Кременчука буде заступати 21 патрульний екіпаж.

«І поки нас заслужено і безпідставно критикують – ми, роблячи реформу, крок за кроком, долаючи перешкоди і виправляючи помилки – рухаємося вперед! Наступне місто – на початку березня – Полтава», – зазначив глава МВС.

Нагадаємо, що Кременчук став 15-м містом, у якому почала свою роботу патрульна поліція. Раніше, 22 лютого, присягу на вірність Україні склали патрульні Вінниці.

Департамент комунікації МВС України  

Схожі матеріали