У Харкові випустили перших кіберполіцейських (ФОТО, ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

clock
17.07.2016 10:54

Серед 84 випускників – 78 чоловіків і 6 жінок, які представляють майже усі регіони України. 20 випускників – це агенти кіберполіції, 64 – інспектори.

Процес підготовки тривав чотири місяці. Навчальні програми були складені таким чином, щоб дати не лише теоретичні знання, але й можливість застосувати їх на практиці.

Усі слухачі мають вищу освіту (20 з них – юридичну). 20 проходили строкову службу у Збройних Силах України, 11 – проходили службу в МВС України. Троє випускників – учасники АТО.

Перших випускників привітали начальник Департаменту поліції Національної поліції України полковник поліції Сергій Демедюк, ректор ХНУВС полковник поліції Валерій Сокуренко, старший співробітник з проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні Джеффрі Ерліх, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Під час урочистостей відбулося вручення подяк від імені Голови Національної поліції України за сприяння процесу підготовки кіберполіцейських. Також учасникам церемонії продемонстрували презентацію діяльності кіберполіції «Ваш захист у віртуальному просторі і не лише».

Cyberpolice graduation from KhatD

Департамент комунікації Національної поліції України

 

Схожі матеріали