Танкісти Нацгвардії провели навчання на Чернігівщині (ФОТО, ВІДЕО)

clock
04.10.2016 08:32

Усі танкові підрозділи Національної гвардії пройшли злагодження та бойові стрільби в селищі Гончарівське, що неподалік Чернігова.

Протягом трьох тижнів екіпажі бойових машин проходили теоретичний базис і опановували практичні навички у користуванні, обслуговуванні та ремонті Т-64Б і Т-72Б.

«Хлопці встигли піднятися на новий професійний рівень за час перебування на полігоні. Зараз у нас завершальний етап, на якому вони мають провести стрільби по цілям на відстанях 1500 та 1800 метрів», - зазначив начальник зборів полковник Михайло Бутко.

Учасники навчань підкреслили, що для найефективнішого управління танком необхідні три добре підготовлені людини, які повністю взаємозамінювані та міцні, як колектив. 

Екіпаж разом вже півтора роки і за цей час команда встигла повністю ознайомитися з усіма аспектами танкової справи. Кожен з екіпажу може виконувати обов'язки будь-кого з групи, отже в команді панує повне взаєморозуміння.

Після короткого інструктажу гвардійці приступили до практичної частини, де вели вогонь по цілям. Всі заплановані вправи були виконані на найвищому рівні. 

Військовослужбовці танкової роти 9 полку оперативного призначення задоволені показниками, зазначивши, що увесь боєкомплект був використаний недаремно та усі мішені знищені.

Як результат - особовий склад підготовлений, має бойовий настрій та бажання й надалі покращувати свої вміння.

За матеріалами прес-служби НГУ

Схожі матеріали