Правоохоронці в Одесі орієнтовані на превентивні заходи – Нацгвардія (ФОТО)

clock
02.05.2017 09:04

У зв’язку з проведенням поминальних заходів за загиблими 2 травня 2014 року, в Одесі посилено патрулювання вулиць та місць масового скупчення громадян. Основні завдання правоохоронців - не допустити провокацій та  забезпечити безпеку громадян.

«Сьогодні місто і його вулиці максимально перекриті правоохоронцями, які орієнтовані, в першу чергу, на превентивні заходи, - розповів командир ВЧ 3012 НГУ Віталій Данько, - підрозділи Національної гвардії України діють у чіткій взаємодії з Нацполіцією та іншими силовими структурами».

Начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Іван Іщенко відмічає, що ситуація в місті контрольована та стабільна.

«У правоохоронців достатньо сил та засобів, щоб не допустити провокацій. Усі бажаючі покласти квіти загиблим можуть це зробити безперешкодно. Скупчень громадян немає, порушень публічного порядку не зафіксовано», - додав він.

Нагадуємо, що для забезпечення публічного порядку та своєчасного реагування на зміни в оперативній обстановці в Одесі задіяні понад 3 тисячі правоохоронців, серед яких – близько 500 бійців Національної гвардії України.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали