На Закарпатті поліція затримала групу крадіїв-іноземців (ФОТО, ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ)

clock
10.10.2016 14:01

Щоб затримати трьох чоловіків, які, за інформацією оперативників, причетні до скоєння крадіжок, патрульним довелося застосувати зброю.

Працівники Мукачівської кримінальної поліції розслідували крадіжку, яка трапилась кількома днями раніше. Під час проведення оперативних заходів розшуківцям вдалося встановити причетних до правопорушення осіб. Також оперативники з’ясували, що злочинці пересуваються на сірому автомобілі марки «Opel» польської реєстрації та мають намір виїхати за межі Закарпатської області. Орієнтування було розіслане по всій області.

9 жовтня по обіді вказана автівка під’їхала до поста в селі Нижні Ворота, де несуть службу патрульні поліцейські. Вони ж і зупинили транспортний засіб. Проте водій не мав наміру виконувати законні вимоги працівника поліції і рушив вперед, ледь не наїхавши на поліцейського. Патрульні здійснили три постріли для зупинки авто та переслідували його. Потерпілих внаслідок застосування зброї немає.

На місце події прибули працівники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група. З автомобіля правоохоронці вилучили гроші, гумові рукавиці, кілька квитанцій про перерахування грошових коштів, мобільні телефони, сканер для нейтралізації сигналізації на автомобілях та чотири напилки по металу.

Фігурантами справи виявилися троє іноземців. Один із них раніше судимий за вчинення майнових злочинів. Затриманим загрожує кримінальна відповідальність за вчинення крадіжок групою осіб. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

Схожі матеріали