Міжнародна організація з міграції підтримуватиме розвиток міграційної сфери України (ФОТО)

clock
09.10.2016 07:50

Про це генеральний директор Міжнародної організації з міграції (МОМ) Вільям Лейсі Свінг заявив під час зустрічі з головою Державної міграційної служби України Максимом Соколюком.

«Міжнародна організація з міграції – надійний партнер ДМС у реалізації спільних цілей щодо утвердження в Україні демократичних цінностей та високих стандартів захисту прав людини, – зазначив на початку зустрічі Максим Соколюк. – Ми цінуємо вашу підтримку і дякуємо за сприяння у реалізації ефективної державної політики у сфері міграції». Йдеться, насамперед, про допомогу у питаннях протидії торгівлі людьми, підтримці внутрішньо переміщених осіб, сприяння регулярній та безпечній трудовій міграції.

Окремо голова ДМС висловив слова вдячності безпосередньо голові представництва МОМ в Україні пану Манфреду Профазі за його роль та вплив на реалізацію міграційної політики України, розвиток теплих дружніх та конструктивних відносин між МОМ та ДМС.

Також Максим Соколюк привітав генерального директора МОМ із присвоєнням організації статусу спеціалізованої установи ООН.

Своєю чергою генеральний директор МОМ Вільям Лейсі Свінг відзначив здобутки в розвитку міграційної сфери України, насамперед, приведення законодавчої бази, пунктів утримання іноземців, які перебувають нелегально на території країни, до кращих світових практик.

Пан Свінг високо оцінив зусилля працівників ДМС на цьому шляху протягом останніх років і запевнив, що МОМ і надалі підтримуватиме розвиток міграційної сфери України, зокрема починання ДМС з реформування служби та приведення до кращих світових стандартів.

За матеріалами прес-служби АДМС України

Схожі матеріали