Заступник Глави МВС Василь Тетеря провів координаційну нараду на Херсонщині

clock
18.06.2024 19:20

Сьогодні, 18 червня, заступник Міністра внутрішніх справ України Василь Тетеря разом із заступником командувача Національної гвардії з логістики Олександром Білоусом та заступником Голови Національної поліції Геннадієм Федорюком працювали на Херсонщині.

Вони ознайомилися з оперативною обстановкою в регіоні та провели координаційну нараду з керівництвом Головного управління Нацполіції, Херсонського прикордонного загону, 34 полку Національної гвардії України й Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Першочергове завдання – це правопорядок та безпека на деокупованих територіях, координація дій всіх підрозділів, задіяних на Херсонському напрямку. Нині ситуація на правобережжі, яке постійно потерпає від російських атак, напружена, але контрольована», – зазначив заступник Глави МВС України Василь Тетеря.

Також було обговорено ряд питань щодо потреб підрозділів, задіяних в обороні правобережжя, у відбитті атак ворога, в утриманні безпекової стабільності всередині області та у розмінуванні територій.

Для підтримки спроможностей бойових підрозділів, представники МВС та Нацполіції передали  квадрокоптери, які значно підвищать ефективність розвідувальних операцій та допоможуть оперативно реагувати на загрози.

Василь Тетеря запевнив, що Міністерство внутрішніх справ і надалі буде надавати необхідну допомогу бійцям, забезпечуючи їх всім необхідним для ефективної боротьби з ворогом. 


Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали