За дітей будемо боротися до кінця – ювенальний поліцейський Валерій Сілін пройшов відбір до штурмової бригади «Лють»

clock
23.02.2023 11:39

Колишній начальник сектору ювенальної превенції Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області Валерій Сілін прийняв важливе рішення вступити до Об’єднаної штурмової бригади «Лють», як тільки почув про її створення.

«Бажання стати на захист держави з’явилось з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну, але на той момент я розумів, що моя допомога потрібна тут, на Сумщині», - розповідає Валерій.

У 2015 році поліцейський брав участь у виконанні завдань у складі Операції об’єднаних сил на Луганщині: Сєвєродонецьку, Лисичанську, Гірському, Світличному. Після 19 років служби у поліції залишити побратимів у скрутний час він не зміг. Об’єднана штурмова бригада «Лють» дасть змогу Валерію залишитись поліцейським та дати відсіч збройній агресії рф.

Відрада для правоохоронця – це його родина. Валерій любить виїхати з сім’єю на природу, провести час з дітьми на свіжому повітрі. У самого поліцейського – двійня трьох років,  які ще, можливо, не розуміють важливість татової роботи, але завжди чекають на його повернення додому.

«Я хочу спокійно дивитись в очі своїм дітям та самому собі, а тому докладу максимум зусиль для того, щоб ми жили у вільній та незалежній державі. Пліч-о-пліч з колегами-правоохоронцями зі всієї країни дамо вогню окупантам, бо ми на своїй землі, у себе вдома», - ділиться поліцейський.

Нагадаємо, долучитися до штурмової бригади Національної поліції України можна, заповнивши анкету онлайн на storm.mvs.gov.ua або ж у визначених Центрах надання адміністративних послуг, перелік адрес яких є на сайті.

Національна поліція України

Схожі матеріали