Контраст
Шрифт

З початку війни в результаті ворожих обстрілів загинуло понад 7 тисяч мирних жителів, 5,5 тисяч - отримали поранення, - Євгеній Єнін

clock
02.09.2022 20:23

Поліція зафіксувала 22 тисячі ворожих обстрілів з початку війни. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в ефірі телемарафону #UAразом.

«Росіяни з маніакальною пристрастю продовжують обстрілювати територію незалежної України. Ні на мить не зупиняючись вже протягом 191-ого дня. Лише за минулу добу до поліції надійшла інформація про обстріли 28 населених пунктів. В результаті цих нещадних обстрілів помирають мирні люди. Лише за минулу добу слідчими підрозділами НПУ розпочато майже 140 кримінальних проваджень за фактами вчинення на території України злочинів військовослужбовцями зс рф, рб та їхніми пособниками», - сказав Євгеній Єнін.

Перший заступник очільника МВС також зазначив, що від початку війни зафіксовано понад 22 тисячі обстрілів.

«Такими обстрілами уражено понад 24 тисячі цивільних об’єктів. Я хочу наголосити, що обстріли забирають життя мирних людей – і вже кількість мирних жителів, що загинули під час цієї війни перебільшує 7 тисяч осіб! І ще 5 з половиною тисяч мирних жителів травмовано», - сказав Євгеній Єнін.

Департамент комунікації МВС України 

Схожі матеріали
Діяльність