Ворожі обстріли Харківщини: одна людина загинула, двоє постраждали

clock
15.06.2024 11:40

Протягом доби військові рф завдали удари по населеним пунктам Харківського, Богодухівського, Ізюмського та Куп'янського районів. 

14 червня ворог наніс авіаудари по селу Глушківка – загинула цивільна жінка. Також пошкоджено приміщення дитячого садка, інфраструктурний об’єкт, житлові будинки, господарчі споруди.

По селу Богуславка окупанти завдали удари КАБами. Внаслідок обстрілу пошкоджено дев’ять житлових будинків. Постраждали 46-річні чоловік та жінка. З мінно-вибуховими травмами їх доставили до лікарні.

Внаслідок удару ФАБ-500 у місті Куп’янськ пошкоджено житлові будинки та адмінбудівлю, а в результаті влучання ворожого дрону спалахнула пожежа в приватному домоволодінні.

Через обстріл у селі Курилівка руйнувань зазнав житловий будинок та господарчі споруди. Господарчі споруд пошкоджено також у селі Кучерівка.

Ворожим БПЛА «Герань» пошкоджено будівлю складського приміщення у селі Семенівка.

Війська рф завдали щонайменше п’ять ударів КАБами по селу Кутузівка. Зруйновані приватні домоволодіння, пошкоджені трактори та будівлі фермерських господарств. В полі горіла трава.

З мінометів окупанти обстріляли околиці села Леміщине.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Національна поліція України 

Схожі матеріали