У День знань в Павлограді перейменували ліцей на честь загиблого першого заступника Міністра внутрішніх справ України Євгенія Єніна

clock
01.09.2023 17:15

Відсьогодні Павлоградський ліцей офіційно перейменовано на честь першого заступника Міністра внутрішніх справ України Євгенія Єніна, який трагічно загинув внаслідок авіакатастрофи під час виконання службових обов’язків.

До ліцею на пам’ятний захід завітали батько першого заступника міністра Володимир Єнін, начальник Департаменту освіти МВС Олександр Тарасенко, працівники системи МВС, керівники місцевих органів влади та місцеві жителі.

Володимир Єнін подякував за збереження пам’яті про сина.

Також сьогодні, у День знань, у навчальному закладі відкрили Клас патріотичного виховання, де діти навчатимуться основам пожежної та мінної безпеки. У безпековому просторі є усе необхідне — навчальна поліграфічна продукція, 3D стенди з видами вибухонебезпечних предметів, які несуть загрозу життю українців. А також — ігри та розмальовки, розроблені ДСНС України спільно з Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ в Україні, а також засоби бронезахисту і захисний одяг вогнеборця, які малеча зможе приміряти.

Наше спільне завдання — формувати культуру безпечної поведінки в умовах війни у підростаючого покоління.

ДОНС МВС

 

Схожі матеріали