Святковий концерт та відкриття ялинки: у медичному центрі МВС відзначили День Святого Миколая

clock
06.12.2023 18:20

Сьогодні, 6 грудня, в одному з медичних центрів МВС відбувся святковий концерт та відкриття ялинки з нагоди Дня Святого Миколая. Долучилися до заходу й бійці, які отримали поранення на фронті, а нині проходять реабілітацію.

Напередодні до шпиталю завітали представники Департаменту освіти, науки та спорту МВС, які прикрасили новорічну ялинку та подарували бійцям обереги у вигляді маленьких ікон, які слугуватимуть героям надійним захистом.

Іграшки, якими прикрасили ялинку, теж не звичайні, їх власноруч виготовили дітлахи з різних куточків України.

«Тут докладені руки, душі та серця дітей зі Львова, Вінниці, Києва, Хмельницького, Тернополя та інших міст України. Ми щиро вам усім вдячні та бажаємо міцного здоров’я і нехай наступний рік обов’язково буде переможним. Саме завдяки вам ми відчуваємо, що наша країна єдина і ми у жодному разі не відступимо та будемо й надалі боротися за нашу свободу», – заявила начальниця відділу військово-патріотичного виховання та спорту управління професійного навчання ДОНС МВС Наталія Казакова.

Своєю чергою, керівник медичного центру Іван Яворський подякував Міністерству внутрішніх справ за таку ініціативу та заявив, що це надихає бійців не здаватись та продовжувати боротись:

«Особисто від себе хочу побажати нам якнайшвидшої перемоги, щоб наступний рік ми разом з нашими бійцями відсвяткували нашу перемогу. Також я хочу подякувати дітям, які виявили ініціативу у створенні новорічних іграшок для наших героїв. Окрім того, велика шана нашим захисникам, завдяки яким ми зараз можемо працювати та святкувати Миколая, Різдво і Новий рік».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали