Спецпризначенці «ОМЕГИ» отримали нагороди

clock
22.07.2023 14:15

На Одещині бійців спецпідрозділу «ОМЕГА» привітали з нагоди річниці створення окремого загону спеціального призначення Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України та вручили нагороди. Також відбулась урочиста церемонія передачі загону до складу Центру спеціального призначення НГУ.

На початку заходу присутні поіменно згадали побратимів, що навічно залишаються в нашому строю – це ті, хто віддав своє життя за свободу України, та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Військовослужбовці окремого загону спеціального призначення, за весь період часу, сумлінно і чесно виконували військовий обов’язок, серед перших стали на захист територіальної цілісності України, та мужньо і самовіддано виконували бойові завдання.

Нагороди гвардійцям-спецпризначенцям вручили начальник Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України та начальник Центру спеціального призначення НГУ.

«Щиро вдячний Вам за відданість своїй справі, бажаю всім воїнам-спецпризначенцям козацького здоров’я, витримки, завжди повертатися з бойових завдань переможцями! Вдалої служби у складі Центру спеціального призначення НГУ!» – звернувся до бійців спецпідрозділу «ОМЕГА» начальник Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України генерал-майор Олег Підлубний.

Національна гвардія України

Схожі матеріали