Сервісні центри МВС Києва провели зустріч для людей з інвалідністю

clock
28.12.2023 14:50

Створення безбар’єрних умов та надання рівних можливостей для кожного – саме за такими нормами працюють сервісні центри МВС й надають можливість усім громадянам отримувати доступні адміністративні послуги.

Сервісні центри МВС Києва провели зустріч в одному з медичних закладів, у якому проходять реабілітацію військові та постраждалі внаслідок війни. До заходу також долучились представники автошколи для осіб з інвалідністю від Національної академії внутрішніх справ та представники громадських організацій, серед них і керівник ГО «Всеукраїнське об’єднання осіб з інвалідністю «Група активної реабілітації» Віталій Пчолкін. 

Однією з головних тем обговорення стало можливість пройти навчання, скласти іспити в сервісному центрі МВС та отримати посвідчення водія особам з інвалідністю.

«Наша робота – однаково якісно надавати послуги в сервісних центрах МВС. Для цього необхідно перш за все знати потреби клієнтів. Тож ми підходимо комплексно до цього питання та долучаємо різних фахівців», – акцентував начальник регіонального сервісного центру МВС в м. Києві Олександр Клижко. 

Також під час зустрічі усі охочі мали можливість ознайомитись із типами переобладнаних автомобілів із механічним та електричним ручним керуванням. Як керувати транспортним засобом особам з інвалідністю, розповів Віталій Пчолкін. Він нещодавно сам пройшов навчання в автошколі для осіб з інвалідністю та успішно склав іспити в сервісному центрі МВС. Сервісні центри МВС продовжують якісно надавати адміністративні послуги усім громадянам. 

Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали