Контраст
Шрифт

Сергій Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Лиманському та Бахмутському напрямках

clock
20.03.2023 14:51

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко перебував у підрозділі на найгарячішому напрямку захисту нашої держави – місці-фортеці Бахмут. Він особисто перевірив забезпеченість всіх підрозділів, обговорив з командирами варіанти нарощування спроможностей охоронців кордону у щоденній бойовій роботі та технічні засоби, які в умовах війни можуть дати українським захисникам перевагу над ворогом.

Наголошувалося, що прикордонники, як складова Сил оборони, постійно нарощують свою бойову майстерність та ефективність протидії ворогу, адже всі складові прикордонного відомства - бойова підготовка, зв’язок, забезпечення, логістика, спрямовують свої зусилля на досягнення єдиної мети.

Військовослужбовці відомства детально доповіли, як відбивають постійні атаки ворога та які засоби використовують під час ведення боїв. Окремо наголосили на взаємодії з підрозділами ЗСУ та Нацгвардії, завдяки якій максимально знищується ворожа техніка, боєкомплекти та піхота противника.

«Коли бачиш вас, коли бачиш простих наших хлопців, які перебувають на позиціях і боронять нашу землю, особисто в мене відчуття неймовірної гордості і я дійсно пишаюсь всіма вами. На сьогодні прикордонники показують усім, наскільки є вмотивованими, наскільки люблять свою державу, наскільки вони готові її обороняти», – наголосив Сергій Дейнеко, звертаючись до захисників.

Керівник ДПСУ подякував кожному воїну за мужність і бажання нищити ворога для того, щоб на нашій землі настав мир. Він також передав слова вдячності від Президента України Володимира Зеленського та Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та вручив захисникам державні нагороди та відомчі відзнаки.

«Хочу подякувати вам за вашу мужність, за вашу незламність, за вашу справжність. Ще раз прошу – берегти себе, розумію, що це не просто, але багато залежить і від вас. Повертайтеся живими й неушкодженими», – додав Сергій Дейнеко.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали
Діяльність