Присвячені прикордонникам півдня: сервісні центри МВС Одещини долучилися до погашення нової колекції марок

clock
29.08.2023 13:40

Укрпошта ввела в обіг нові патріотичні марки до Дня пам’яті захисників України. У спецпогашенні взяли участь працівники сервісних центрів МВС Одеської області.

Марки “Нескорений південь” та “Старожила Одеси – Дюк у мішках”  присвячені українським захисникам кордону і створені одеським фотохудожником Борисом Бухманом. За його словами, марки присвячені прикордонникам півдня. Саме вони з перших днів війни - і не тільки з 24 лютого, а й з 2014 року, першими вступили в бій з ворогом на державному кордоні. Вони є справжніми героями, які виконують сотні бойових завдань. 

На поштівках зображено образи вартових півдня України, які уособлюють мужність і незламність українського війська в боротьбі за незалежність. Марки можна придбати разом із поштовим набором: конверт та картки. Отримані кошти з продажу підуть на допомогу ЗСУ.

Із початком війни патріотичні марки стали уособлювати стійкість та незламний дух українців. Колекційні поштівки ще й стали символом боротьби над російськими загарбниками та допомагають наближати день перемоги.
 


Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали