Прикордонники отримали міжнародну допомогу від EUBAM на понад 5,5 млн гривень

clock
12.09.2024 14:30

Прикордонники південного напрямку отримали міжнародну технічну допомогу від EUBAM за посередництва Міжнародної організації з міграції як партнера-виконавця. Надана підтримка у понад 5,5 млн грн дозволить значно підсилити безпеку та підвищити ефективність виконання завдань з охорони та оборони державного кордону.

Десятки ящиків із міжнародною допомогою розвантажені з автомобілів.

Зокрема, були надані необхідні інструменти для знешкодження вибухонебезпечних предметів, автономні камери відеоспостереження з сонячними панелями, тактична гарнітура для комунікації, аптечки першої допомоги. Загальна вартість отриманого обладнання склала понад 5,5 млн грн.

Коробки з обладнанням, які були розпаковані з ящиків міжнародної допомоги

Під час передачі обладнання представник місії EUBAM Лайош Жолт Каракаш наголосив на важливості співпраці для безпеки кордонів України:

«Ми об'єднані у своїй відданості безпеці України, надаючи життєво важливе обладнання, зокрема аптечки першої допомоги та засоби спостереження. Ці інструменти символізують нашу непохитну солідарність та спільну відданість безпеці кордонів. Ваша мужність у захисті України надихає нас. Разом ми зміцнюємо не лише кордони, а й партнерські відносини та забезпечуємо безпечне майбутнє. Нехай це обладнання служить вам, поки ви продовжуєте свою благородну місію. Слава Україні!»

Прикордонник розглядає коробку з обладнанням

Прикордонники щиро вдячні міжнародній місії за постійну підтримку та допомогу, яка сприяє збереженню безпеки на кордоні та захисту мирного населення. Ця допомога є вагомим внеском у боротьбу за стабільність та спокій на кордонах України.

Державна прикордонна служба України

 

Схожі матеріали