Поранені люди та зруйновані будинки: окупанти продовжують атакувати Херсонщину

clock
07.06.2024 11:36

російські воєнні злочинці не припиняють обстрілювати мирне населення Бериславського та Херсонського районів із артилерії, реактивних систем залпового вогню, БпЛА та авіації. Минулої доби в результаті російської агресії постраждали четверо людей.

Під вогневими ударами противника перебували Херсон, Новотягинка, Антонівка, Садове, Приозерне, Білозерка, Станіслав, Берислав, Тягинка, Гаврилівка, Тараса Шевченка, Михайлівка та Милове.  

В результаті обстрілів поліція зафіксувала пошкодження 34 об’єктів – 14 приватних та трьох багатоповерхових будинків, 15 автомобілів, гіпермаркету та гаража.  

Вдень від артилерійського обстрілу армії рф потерпало Приозерне, у населеному пункті пошкоджено два автомобілі, багатоповерховий та приватний будинки. У полі біля селища отримали поранення двоє людей: у 45-річної жінки вибухова травма та проникаюче уламкове поранення черевної порожнини, у 49-річного чоловіка вибухова травма, уламкові поранення передпліччя та ноги.

З авіації противник вдарив керованими бомбами по Тягинці, Новотягинці та Садовому. На щастя, обійшлося без постраждалих.

У Михайлівці та Гаврилівці внаслідок атаки російських безпілотників пошкоджено два житлові будинки та автомобіль.

У Милівській громаді внаслідок артилерійського обстрілу сталася пожежа на території Національного природного парку. Після російського обстрілу загоряння сухої трави сталося й у Станіславі, пожежу загасили працівники ДСНС.

Упродовж доби російська армія з артилерії атакувала прибережну зону Корабельного району Херсона. Снарядами пошкоджено три автомобілі, гараж, два багатоповерхові будинки та внаслідок обстрілу загорілася суха трава.  

В результаті вчорашньої нічної ворожої атаки Корабельного району було поранено 64-річну жінку, у неї контузія та травма грудної клітини.

Також до лікарні звернулася 68-річна жінка, яка 5 червня у Корабельному районі потрапила під артилерійський обстріл військами рф. У потерпілої мінно-вибухова травма та скалкове поранення передпліччя.

На місцях ворожих атак працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідовували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

Національна поліція України

Схожі матеріали