Поліція розшукала 15-річного юнака, який зник на Полтавщині

clock
09.06.2023 14:30

Пошуки неповнолітнього мешканця села Крута Балка Драбинівської громади тривали всю ніч. Працівники відділення поліції № 3 (смт. Нові Санжари), на чолі з керівником підрозділу, спільно з поліцейськими-кінологами та місцевими добровольцями обстежили польові дороги, траси та суміжні села. На щастя, сьогодні вранці хлопця знайшли здоровим та неушкодженим в парку сусіднього населеного пункту.

Нагадаємо, 8 червня, близько 23:30, до відділення №3 Полтавського районного управління поліції, про зникнення сина повідомила його мати. Жінка повідомила, що він пішов гуляти ще зранку та не повернувся. Самостійні пошуки виявилися нерезультативними.

Поліцейські одразу організували пошукові заходи, залучивши інспекторів кінологічного центру зі службовими собаками.

Євгеній Сліпченко, начальник відділення поліції №3, повідомив: «Усю ніч піші патрулі оглядали вулиці та місця можливо перебування дитини. Водночас автопатрулі шукали хлопця на польових дорогах, трасах та в суміжних населених пунктах. Нам також допомагала інформація місцевих мешканців – коли та де востаннє бачили дитину. На щастя, зранку нашим працівникам вдалося його розшукати – він перебував у парку сусіднього села».

Правоохоронці хлопця відвезли додому. Вивченням причин цієї події займається ювенальний інспектор.

Національна поліція України

Схожі матеріали