Поліцейські викрили канал постачання особливо небезпечних наркотиків: вилучено «товару» на понад 1,2 млн грн (ВІДЕО)

clock
21.10.2023 15:20

В організації незаконної діяльності слідчі поліції підозрюють 26-річного мешканця Кременчуцького району. Правоохоронці вилучили у фігуранта більше десятка посилок та понад 70 готових закладок з метамфетаміном, амфетаміном, PVP та канабісом, а також близько сотні зіп-пакетів з марками LCD.

Серед вилученого також прилади для зважування наркотиків та матеріали для їх фасування, мобільні телефони, банківські картки, сім-карти різних мобільних операторів, чорнові записи, гроші та легковий автомобіль.

Нелегальний «бізнес» викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю обласної поліції спільно зі слідчими Кременчуцького райуправління поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, із залученням батальйону поліції особливого призначення.

Наразі мешканця Кременчука затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантові вже повідомлено про підозру та  обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 161 тисяча гривень.

У кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, триває комплекс необхідних слідчих дій та оперативних заходів щодо встановлення причетних до злочинної діяльності осіб, а також джерела надходження наркотичних засобів та психотропних речовин.

Санкція статті передбачає покарання – від шести до дев'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Національна поліція України

Схожі матеріали