Контраст
Шрифт

Поліцейські склали на двох осіб адмінпротоколи за порушення правопорядку на акції у Києві

clock
25.01.2022 12:22

Двоє учасників провокували конфлікт у натовпі та не реагували на вимоги правоохоронців припинити протиправні дії.

Нагадаємо, що сьогодні, 25 січня, у центральній частині Києва відбуваються акції, у зв'язку з чим поліцейські та військовослужбовці Нацгвардії посилили заходи безпеки.

Під час проведення заходів двоє учасників провокували конфлікт у натовпі, поводили себе агресивно, не реагували на законні вимоги правоохоронців припинити протиправні дії та чинили опір поліцейським.

За злісну непокору законній вимозі працівників поліції на порушників складено адміністративні протоколи за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Поліцейські вкотре закликають учаснинів мітингу дотримуватись заявленого мирного формату проведення заходу та не порушувати громадський порядок.

Відділ комунікації поліції Києва

 

Схожі матеріали
Діяльність