Поліцейські оперативно розшукали 4-річну дівчинку на Буковині

clock
09.06.2023 13:15

Ввечері 8 червня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що з подвір’я приватного будинку в селі Недобоївці Дністровського району зникла 4-річна дитина та місце її заходження невідоме.

Правоохоронці спільно із небайдужими громадянами швидко розшукали малолітню та передали її батькам. За період зникнення протиправних дій щодо розшукуваної вчинено не було. 

Для розшуку малолітньої дівчинки за дорученням начальника ГУНП в Чернівецькій області Віктора Нечитайла було орієнтовано особовий склад поліції. Також до пошуків залучили нацгаврдійців, рятувальників та мешканців села. Правоохоронці ретельно перевіряли місця можливого перебування дівчинки, опитували можливих свідків та очевидців. Пошуки ускладнювався тим, що неподалік місця проживання дитини лісова смуга та висока трава.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та небайдужих громадян 4-річну дівчинку вдалося швидко розшукати. Дитина відійшла від будинку майже на два кілометри, і знайшли її біля лісу близько 23.00 години. За час її відсутності жодних протиправних дій відносно неї вчинено не було. Дитину передали батькам.

Ювенальні поліцейські провели профілактичну роботу з батьками щодо недопущення таких випадків у майбутньому.

У випадку якщо ваша дитина зникла, не втрачайте час, одразу телефонуйте на спецлінію 102.

Національна поліція України

Схожі матеріали