Підтримка жінок-поліцейських: Катерина Павліченко провела зустріч із керівництвом Міжнародної асоціації жіночої поліції

clock
19.09.2023 14:05

Заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко провела зустріч із керівництвом IAWP-International Association of Women Police в Окленді.

Катерина Павліченко з президенткою Міжнародної асоціації жіночої поліції Деборою Фрідл та виконавчою Директоркою асоціації Джейн Таунслі обговорили питання підтримки жінок-поліцейських, особливо в умовах війни.

Кожна поліцейська має відчувати визнання свого внеску у справу підтримки правопорядку та безпеки. Особливу увагу під час зустрічі звернули на психологічну підтримку, яка може бути особливо важливою в умовах викликів, пов'язаних із службою.

Окрім того домовились про посилення співпраці між Українською Асоціацією Представниць Правоохоронних Органів - УАППО та Міжнародною асоціацією жінок-поліцейських, зокрема у роботі комітетів.

"Вважаю це важливим кроком у розвитку наших відносин та обміну досвідом. Будемо зміцнювати співпрацю як на рівні 15 регіону МАЖП, так і з прилеглими регіонами", - зазничила заступниця Міністра внутрішніх справ.

Департамент комунікації МВС України



Схожі матеріали