Від 50 до понад 100 обстрілів щодня відбувається у прикордонних районах

clock
19.10.2023 13:40

Про це заступник Міністра внутрішніх справ України Олексій Сергєєв заявив в ефірі всеукраїнського телемарафону «Єдині новини».

"Ситуація на кордоні з ворогом і частково з республікою білорусь залишається складною. Підрозділи Державної прикордонної служби Укрїани несуть службу на прикордонні під артилерійськими та мінометними обстрілами. Щодня відбувається від 50 до понад 100 обстрілів", - повідомив Олексій Сергєєв.

Також він додав, що водночас Силами оборони України, зокрема прикордонниками, нацгвардійцями і поліцейськими забезпечується належна безпека в прикордонних районах. У першу чергу вживаються заходи щодо недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп противника.

"Хочу зазначити, що Сил оборони та підрозділів системи МВС у зазначених прикордонних районах достатньо для відсічі будь-яких спроб прориву нашого кордону", - сказав заступник Міністра.

Окрім цього, діяльність органів системи МВС спрямована на надання допомоги нашим громадянам. Це не тільки проведення аварійно-рятувальних та невідкладних робіт із ліквідації наслідків обстрілів. Це й правоохоронна діяльність, забезпечення гуманітарною допомогою та здійснення психологічної підтримки громадян.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали