Обстріли Херсонщини: загинули двоє людей, ще шестеро — постраждали

clock
19.07.2024 11:35

Російські воєнні злочинці не припиняють обстрілювати мирне населення Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, танків та БпЛА.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Антонівка, Білозерка, Олександрівка, Комишани, Станіслав, Велетенське, Садове, Микільське, Кізомис, Берислав, Шевченківка, Шляхове, Михайлівка та Червоний Маяк.

Пошкоджень зазнали 11 приватних та три багатоповерхові будинки, будівля старостату, мобільна амбулаторія, чотири автомобілі, газопровід, телекомунікаційна споруда та складське приміщення.

В результаті ударів дронами типу «FPV» по Олександрівці загинув 74-річний чоловік, який у момент атаки перебував біля будинку.

Внаслідок вибухів пошкоджено автомобіль гуманітарної місії та поранено 31-річного працівника поліції, правоохоронець отримав мінно-вибухову травму та уламкове поранення ноги, загрози його життю немає.

Також по селу окупанти били з артилерії, пошкоджено адмінбудівлю, мобільну амбулаторію та сталося загоряння приватного будинку. На населений пункт російські військові скинули вибухівку з безпілотника, пошкоджено поштовий автомобіль.

У Білозерці артобстрілом пошкоджено приватний будинок та поранено 48-річну жінку, в неї мінно-вибухова та черепно-мозкова травми, уламкові поранення плеча, спини та стегна.

Ввечері російські війська з артилерії обстріляли й Комишани, пошкоджено два житлові будинки, мінно-вибухову травму й вогнепальні рани тулуба отримала 55-річна жінка.

У вечірній час противник вдарив по Антонівці, в результаті чого сталося загоряння будинку та смертельні поранення отримала місцева жителька. Через атаку ворожого безпілотника у селищі пошкоджено два приватні будинки та два автомобілі.

Артилерійським вогнем пошкоджено три будинки, газопровід та складське приміщення у Микільському, Кізомисі й Садовому.

FPV-дронами росіяни атакували Кізомис, Шевченківку, Михайлівку та Берислав, пошкоджень зазнали багатоповерховий та два приватні будинки.

Також через атаку дрона типу «FPV» і скидання вибухівки з безпілотника сталося загоряння сухостою у Червоному Маяку і Шляховому.

Російські війська не припиняють щоденні обстріли Херсона. Минулої доби від ворожих атак потерпали усі райони міста.

По Дніпровському району окупанти вдарили дроном типу «FPV», в результаті чого пошкоджено телекомунікаційну споруду. Корабельний район потерпав від обстрілів із танку й артилерії. У Центральному районі артилерійський обстріл призвів до загоряння сміття та сухостою.

Вдень ворог вдарив з артилерії по мікрорайону Таврійський. Постраждали троє людей, які перебували поруч із багатоповерхівкою: у 71-річної жінки діагностували мінно-вибухову травму, поранення обличчя, шиї та відкритий перелом щелепи. Ще одна жінка отримала контузію, вибухову травму, уламкові поранення обличчя та ніг. У тяжкому стані 16-річна дівчина – у неї вибухова та відкрита черепно-мозкова травми, уламкове поранення голови та забій головного мозку.

Значно пошкоджено квартири у двох багатоповерхових будинках, куди влучили снаряди, там потрощені вікна, балконні рами, фасади зрешечені уламками.

На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

Національна поліція України

Схожі матеріали