Обстріли Харківщини: ворожим вогнем поранено цивільних, серед них – діти та вагітна жінка

clock
17.06.2024 10:00

РСЗВ, ракети, артилерію, міномети та авіабомби застосовували російські військові проти мирного населення Харківщини. Внаслідок злочинних дій воєнних злочинців з росії поранені цивільні громадяни, у тому числі 13-літній хлопець та вагітна жінка.

Так, у селищі Шийківка внаслідок ворожого авіаційного обстрілу керованими авіабомбами пошкоджено щонайменше 7 приватних будинків, господарчі споруди та автомобіль.

У Дружелюбівці через удар КАБів пошкоджено 8 приватних будинків.

Під атакою КАБів було й селище Піски-Радьківські, внаслідок чого пошкоджено 3 приватні будинки, господарчі споруди, автомобіль швидкої допомоги, поранені цивільні чоловік та вагітна жінка, а також 13-річний хлопець. Постраждалих госпіталізовано до лікарні, стан здоров’я середній, загрози життю не має.

У селищі Вовчанські Хутори внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено господарчі споруди.

По Харкову ворог завдав авіаудар по об’єкту цивільної інфраструктури. Зруйновано та пошкоджено 4 будинки. Без постраждалих.

На місцях влучань ворожих боєприпасів працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. Вони здійснили огляди місць подій, задокументували чергові злочини російських військових та відкрили кримінальні провадження.

Національна поліція України

Схожі матеріали