Нацгвардія отримала автомобілі та швидку допомогу від європейських партнерів

clock
12.09.2024 17:30

Підрозділи Національної гвардії України, які виконують бойові завдання на фронті, отримали від партнерів та волонтерів з Латвійської республіки та чеського бізнесу автомобілі та швидку допомогу.

Два позашляховіки та швидка допомога, надані партнерами.

Партнери Національної гвардії України з Латвійської республіки, які передали автотранспорт зазначили, що підтримка Сил оборони України з боку латвійського народу — це спільний внесок у перемогу України над російськими загарбниками.

Своєю чергою начальник Західного територіального управління НГУ полковник Сергій Ховайло висловив подяку партнерам за надану підтримку:

«Від імені Національної гвардії України хочу подякувати нашим партнерам з Латвійської республіки за ту допомогу, котру вони надають нам, починаючи з 2014 року. Наша боротьба з окупантами — це боротьба за незалежність, боротьба вільного світу проти неволі та рабства. Я вдячний латвійському народу за те, що вони разом з нами відстоюють цінності вільного світу й допомагають захищати свободу».

Також нещодавно від імені чеської будівельної кампанії Strix Chomutov спільно з представниками Фонду «Ukraina bez bolesti» гвардійцям передали позашляховик і швидку допомогу.

«Ви продовжуєте захищати на війні не лише себе, але й нас», — пояснив своє бажання допомагати чех Душан Дуфка, котрий привіз автотранспорт в Україну.   

Національна гвардія України

Схожі матеріали