На Херсонщині внаслідок російської агресії постраждали цивільні, пошкоджено будинки й автомобілі

clock
11.09.2024 11:30

Під вогнем окупантів перебували Херсон, Антонівка, Станіслав, Понятівка, Микільське, Садове, Олександрівка, Михайлівка, Тягинка, Качкарівка та Нововоронцовка.

З реактивних систем залпового вогню війська рф обстріляли Станіслав. Поранення отримали 58-річні чоловік та жінка, які перебували на подвір’ї. У постраждалих діагностували контузії, вибухові й черепно-мозкові травми. У населеному пункті пошкоджено два житлові будинки.

Зранку в Понятівці росіяни скинули вибухівку з дрона на рейсовий автобус, який зазнав пошкоджень. Також через удар ворожого БпЛА постраждала 61-річна жінка, у неї вибухова та черепно-мозкова травми, контузія й уламкові поранення ніг.

По Михайлівці росіяни вдарили дроном типу «FPV» та били з артилерії. Пошкоджень зазнав житловий будинок, місцеві жителі не постраждали.

В Олександрівці артилерійським вогнем пошкоджено приватний будинок та автомобіль.

Безпілотником типу «FPV» окупанти вдарили по Нововоронцовці, пошкоджено приватний будинок.

У передмісті Херсона – Антонівці, росіяни з БпЛА атакували два цивільні автомобілі. Постраждали двоє чоловіків віком 55 та 59 років, стан обох тяжкий. Транспортні засоби зазнали пошкоджень.

Також у селищі через атаки російських безпілотників уламкові поранення отримали 51-річний та 65-річний чоловіки, стан останнього – тяжкий.

У вечірній час російські військові з безпілотника атакували житловий квартал Дніпровського району Херсона. Уламкове поранення руки отримав 30-річний чоловік. Також у результаті удару пошкоджено два приватні будинки й сім автомобілів. 

У Корабельному районі міста через ворожий артилерійський обстріл пошкоджено приватний будинок та поранено 25-річного чоловіка. Постраждалого доправили до лікарні з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням руки.

На місцях обстрілів працювали поліцейські, які обстежували території, збирали та фіксували речові докази російської агресії проти мирного населення.

Національна поліція України

Схожі матеріали