На Херсонщині у звільненому місті Берислав над відділом поліції замайорів синьо-жовтий стяг

clock
14.11.2022 18:30

Місто Берислав Збройні сили України звільнили від російських загарбників 11 листопада, нині поліція проводить там стабілізаційні заходи. Поліцейські реагують на заяви про кримінальні злочини та злочини окупантів, повідомлення про вибухонебезпечні предмети, проводять роботу по виявленню причетних до колабораційної діяльності.


У перший же день працівники Бериславського районного відділу поліції спільно з ДСНС відвідали Бериславську центральну районну лікарню, поспілкувалися з медичними працівниками та дізналися, що там на лікуванні перебувають поранені з інших районів Херсонщини. Через відсутність зв’язку пацієнти не могли повідомити рідним про своє місцеперебування і стан здоров’я. Поліцейські взяли контактні телефони та поінформували родичів поранених.

Адміністративна будівля Бериславського районного відділу поліції, які і інші споруди в місті, зазнала значних руйнувань від обстрілів російськими військовими. 

Правоохоронці підняли жовто-блакитний стяг над приміщенням поліцейського відділу.

Поліцейські працюють 24/7 задля стабілізації обстановки у місті, документуванню воєнних злочинів російської армії, забезпечення безпеки та надання допомоги громадянам.

Національна поліція України

Схожі матеріали