На Херсонщині поліція патрулює території для виявлення людей, які потребують допомоги

clock
08.06.2023 13:30

На правобережжі Херсонської області тривають евакуаційні роботи з порятунку людей, які перебувають на підтоплених територіях внаслідок підриву російськими військами Каховської ГЕС. Всього в евакуації задіяно понад 750 працівників поліції. 

У населених пунктах виставлені додаткові спостережні пости поліції. Також працівники поліції патрулюють підтоплені вулиці обласного центру, сіл та селищ для недопущення випадків мародерства та виявлення тих громадян, які можуть залишатися у водній пастці. Робота з порятунку людей триває.

Крім цього, за минулу добу поліція відреагувала на 523 заяви і повідомлення громадян. Відкрито 18 кримінальних проваджень за ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадуємо: оперативну і достовірну інформацію про ситуацію на Херсонщині щодо ліквідації наслідків підриву російськими військами Каховської ГЕС, рівня затоплення, рятувальних операцій та інформацію про допомогу постраждалим можна дізнатися на офіційному телеграм-каналі Штабу з ліквідації наслідків підтоплення: https://t.me/shtab_kakhovska_hes

Національна поліція України

Схожі матеріали